Σωκράτης Βαρδάκης: «H δράση του Ερυθρού Σταυρού είναι μέρος της κατάκτησης του ανθρώπινου πολιτισμού»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου και την εκδήλωση του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, απέστειλε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

«Θα ήθελα να συγχαρώ το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της σημερινής εκδήλωσης, άλλα και τις δράσεις που διοργάνωσε με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα.

Ο Ερυθρός Σταυρός από την ίδρυση του το 1863 έως και σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Η πολύπλευρη δράση όλων των εθελοντών και των τριών σωμάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Νοσηλευτικής, Πρόνοιας, Σαμαρειτών Διασωστών και Ναγοσωστών είναι η ζωντανή απόδειξη της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο μέσα από την προσφορά του εθελοντισμού.

Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίζετε να προσφέρετε την πολύτιμη φροντίδα και συμπαράστασή σας σε κάθε άνθρωπο που το έχει πραγματικά ανάγκη αποδεικνύοντας έτσι πως η δράση του Ερυθρού Σταυρού είναι μέρος της κατάκτησης του ανθρώπινου πολιτισμού.

Με τον ανθρωπισμό και τον εθελοντισμό σας αποτελείτε πηγή έμπνευσης και εύχομαι σε ειρηνικούς καιρούς να συνεχίσετε να μας εμπνέετε και να είστε πάντα υγιείς και έτοιμοι να προσφέρετε την πολύτιμη φροντίδα σας.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.