Σωκράτης Βαρδάκης: «71 χρόνια μετά την ίδρυση της ΔΕΗ, η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, καταργεί τον Δημόσιο χαρακτήρα του Οργανισμού και μάλιστα εν μέσω ενεργειακής κρίσης»

Από το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ οι εργαζόμενοι σήμερα στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβέρνηση κατά της ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού. Οι αποφάσεις της Διοίκησης της εταιρείας για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, με αποκλεισμό του βασικού μετόχου, πάρθηκαν στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για αποδυνάμωση, της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας.Σήμερα στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους, που αντιδρούν σε τέτοιες ανήθικες πρακτικές. Στεκόμαστε δίπλα στο κοινωνικό σύνολο, το οποίο θα κληθεί να πληρώσει το μάρμαρο, καθώς βρίσκεται μπροστά σε ένα κύμα ανατιμήσεων, με την ενέργεια να φτάνει τις ύψιστες τιμές της ακρίβειας, και την Κυβέρνηση να ξεπουλά το μοναδικό εργαλείο άσκησης εθνικής ενεργειακής πολιτικής.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.