Σωκράτης Βαρδάκης: “Το όραμα του κ. Μητσοτάκη για την Ελλάδα, είναι μια χώρα παραδομένη στα ιδιωτικά συμφέροντα”

Συνέντευξη παραχώρησε ο Σωκράτης Βαρδάκης στον 9.84 και την εκπομπή της Αγγέλας Δουλγεράκη σχετικά με το ζήτημα του νομοσχεδίου των λαϊκών αγορών.Είναι πλέον προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει βρει στην τραγική κατάσταση της πανδημίας το τέλειο παραπέτασμα, για να φέρνει στη Βουλή το ένα επαίσχυντο νομοσχέδιο μετά το άλλο.

Σειρά αυτή τη φορά έχουν οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών, δηλαδή οι αγρότες μας, καθώς ετοιμάζει ένα νομοσχέδιο διάλυσης των λαϊκών αγορών, μετά από 91 χρόνια.

Το όραμα του κ. Μητσοτάκη για την Ελλάδα, είναι μια χώρα παραδομένη στα ιδιωτικά συμφέροντα. Να γνωρίζει, πως στον κατήφορο που επέλεξε, δεν θα επιτρέψουμε να πάρει το σύνολο της κοινωνίας μαζί του.

https://fb.watch/3IF2VVRxG7/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.