Σωκράτης Βαρδάκης: «Το έργο της Κατασκευής Δικτύων Ύδρευσης στην πόλη του Ηρακλείου, φέρει τη σφραγίδα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ »

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης του εμβληματικού έργου ύδρευσης κόστους άνω των 13 εκ. Ευρώ, με τίτλο «Κατασκευή Δικτύων Ύδρευσης στην πόλη του Ηρακλείου – 2019», το οποίο θα εκσυγχρονίσει ένα σημαντικό μέρος των δικτύων της πόλης, έκτασης 150 χιλιομέτρων, θα ήθελα να εκφράσω την ιδιαίτερη ικανοποίηση μου, καθώς για το συγκεκριμένο έργο, δεσμεύτηκε προσωπικά το 2016 ο τότε Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και φτάνει στο στάδιο της υλοποίησης, με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Το έργο, το οποίο αφορά, για πρώτη φορά, τόσο εκτεταμένη παρέμβαση στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης, σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε στο Αρμόδιο Υπουργείο επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αποτελώντας έμπρακτη απόδειξη των όσων πρεσβεύουμε. Δηλαδή ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Δημοτικές Επιχειρήσεις είναι ο καταλύτης της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού των υποδομών στις τοπικές κοινωνίες.

Για αυτό το λόγο φροντίσαμε να παρέχουμε πολύτιμα εργαλεία, όπως τα καινοτόμα, πρωτοποριακά και προωθημένα προγράμματα Φιλόδημος Ι και ΙΙ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου, η οποία έχει υποβάλει και άλλες ώριμες προτάσεις στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης (πρώην Φιλόδημος), με γνώμονα τον εκσυγχρονισμό του Δικτύου της πόλης και αναμένουμε την αξιολόγηση, την έγκριση και χρηματοδότησή τους.

Σε αυτή την προσπάθεια της Δημοτικής αρχής, όπως στο παρελθόν, έτσι και σήμερα θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες για το καλό του τόπου μας.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.