Στον Ομαλό Βιάννου, στην Θεία Λειτουργία στο Άγιο Πνεύμα, παρευρέθηκε ο Σωκράτης Βαρδάκης
Στον Ομαλό Βιάννου, στην Θεία Λειτουργία στο Άγιο Πνεύμα, παρευρέθηκε ο Σωκράτης Βαρδάκης

Σωκράτης Βαρδάκης: «Τιμή στους ηρωικούς βιαννίτες που αντιστάθηκαν στο ναζισμό»

Στον Ομαλό Βιάννου, στην Θεία Λειτουργία στο Άγιο Πνεύμα, παρευρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, παρουσία πολλών επισκεπτών.      

Με αφορμή την ημέρα τιμής στην Εθνική Αντίσταση και τον εορτασμό στη μνήμη των πεσόντων βιαννιτών, ο κ. Βαρδάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα τιμούμε τους βιαννίτες που με τον αγώνα τους αντιστάθηκαν κατά του ναζισμού, με τις γνωστές συνέπειες που οδήγησαν στο ολοκαύτωμα των χωριών της Βιάννου, ένα από τα μεγαλύτερα ολοκαυτώματα της Ευρώπης. Αποτελεί καθήκον, αλλά και ιερή υποχρέωσή μας να τιμούμε, να θυμόμαστε αλλά και πάνω απ΄ όλα να παραδειγματιζόμαστε από τον αγώνα των ηρωικών βιαννιτών και με ενότητα να προχωρούμε μπροστά».

Στη συνέχεια ο κ. Βαρδάκης επισκέφθηκε τα χωριά της Βιάννου, Βαχός, Αμιράς, Κεφαλοβρύσι, Άγιος Βασίλειος, Πεύκος και Ψαρή Φοράδα, όπου συνάντησε κατοίκους και συζήτησαν ζητήματα που τους απασχολούν.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.