Σωκράτης Βαρδάκης: «Συστρατευμένοι να δώσουμε τον αγώνα ενάντια σε όσους απροκάλυπτα επιδιώκουν νέες φασιστικές εκτροπές»

Με αφορμή την συμπλήρωση των 45 ετών από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι αγώνες εκείνης της περιόδου συνέβαλλαν στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ενδυνάμωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου σημάδεψε τη μεταπολίτευση αλλά και πολλές γενιές Ελλήνων. Οι αντιδικτατορικοί αγώνες εκείνης της περιόδου αποτέλεσαν την απόλυτη μορφή αυτοθυσίας για την επαναφορά και επικράτηση της δημοκρατικής συνείδησης, της ελευθερίας και πηγή έμπνευσης για τους νέους που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο.

Η επέτειος του Πολυτεχνείου στέλνει διαχρονικά μηνύματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη για τους αγώνες που πρέπει συστρατευμένοι να δώσουμε ενάντια σε όσους απροκάλυπτα επιδιώκουν νέες φασιστικές εκτροπές, τόσο σε εθνικό όσο και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Έχουμε χρέος να θυμόμαστε και να τιμούμε τους αγώνες που δόθηκαν ενάντια στη χούντα.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.