Στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, με τον Αερολιμενάρχη κ. Πλιάκα και τον Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Εργαζομένων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Βιστάκη

Σωκράτης Βαρδάκης: «Συνεχής και έμπρακτη προσπάθεια βελτίωσης συνθηκών λειτουργίας του Ν. Καζαντζάκης»

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, ανάμεσα στον Αερολιμενάρχη κ. Πλιάκα, τον Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Εργαζομένων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Βιστάκη και τον Βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκη Σωκράτη.

Ο κ. Βαρδάκης ζήτησε από τον κ. Πλιάκα να ενημερωθεί για την λειτουργία του Αεροδρομίου μέχρι στιγμής, σε μία χρονιά που αναμένεται ο αριθμός των επισκεπτών να υπερβεί κατά πολύ τα 4 εκατομμύρια του 2016, καθώς σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο Ιούνιος 2017 είναι αντίστοιχος σε επιβατική κίνηση με τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 2016.

Ο κ. Βαρδάκης μετά την συνάντησή του με τους δύο εκπροσώπους του Αερολιμένα Ηρακλείου, δήλωσε: “Το Αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης στηρίζεται και πρέπει να συνεχίσει να στηρίζεται μέχρι την λειτουργία του νέου Αεροδρομίου στο Καστέλι. Το Υπουργείο Μεταφορών, ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα χρηματοδότησης. Για τις λειτουργικές ανάγκες του αεροδρομίου έχουν εκταμιευτεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 1,3 εκ. Ευρώ, ενώ έχει εκσυγχρονιστεί το σύστημα κλιματισμού προϋπολογισμού 800 χιλ. Ευρώ και τροποποιήθηκε ένας από τους ιμάντες διακίνησης των αποσκευών προϋπολογισμού 200 χιλ. ευρώ, τα οποία αποτελούσαν χρόνια αιτήματα αλλά και στοιχεία δυσλειτουργίας ενός από τα μεγαλύτερα Αεροδρόμια της χώρας».

Επίσης αναγνώρισε την συμβολή των εργαζομένων στην εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρομίου: «οι εργαζόμενοι στο Αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης, από όποιο πόστο και αν παρέχουν τις υπηρεσίες τους, συμβάλουν ενεργά στην καλή λειτουργία και την εξυπηρέτηση των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών που έρχονται να επισκεφθούν το νησί μας. Οι επισκέπτες φέτος είναι αρκετά αυξημένοι σε σχέση με πέρσι και θα ήθελα εκ των προτέρων να τους ευχαριστήσω για την προσήλωσή τους στο καθήκον τους αφού συμβάλουν και αυτοί να διατηρηθεί και να διαδοθεί η πολύ καλή εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό».

Από την πλευρά του ο κ. Πλιάκας ζήτησε από τον κ. Βαρδάκη να συνεχίσει την προσπάθειά του και την πίεση προς το Υπουργείο, ώστε να γίνουν δεκτά και τα εναπομείναντα αιτήματα του Αεροδρομίου.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.