Σωκράτης Βαρδάκης: «Συγχαρητήρια στους παραγωγούς, τους μεταποιητές και τους κτηνοτρόφους στην προσπάθεια προβολής των τοπικών μας προϊόντων»

Κοντά στους συμμετέχοντες του 8ου Παγκρήτιου Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων βρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης. Παραγωγοί, μεταποιητές και κτηνοτρόφοι δέχθηκαν τις συγχαρητήριες ευχές του κ. Βαρδάκη στην προσπάθεια προβολής των τοπικών μας προϊόντων, μέσα από Παγκρήτιο φόρουμ προώθησής τους στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής – supermarket, που διοργανώνεται για 8η χρονιά από το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

            Με αφορμή το πολύ σημαντικό αυτό γεγονός, ο κ. Βαρδάκης δήλωσε:

            «Η διασύνδεση του πρωτογενούς με τον τριτογενή τομέα αποτελεί ζητούμενο της οικονομίας του νησιού.

            Πίσω από αυτή την εξαίρετη πρωτοβουλία υπάρχει η συνεργασία των τεσσάρων επιμελητηρίων της Κρήτης με την Περιφέρεια Κρήτης, την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου και τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων τους οποίους θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία.

            Μέσα απο το Φόρουμ για 8η συνεχόμενη χρονιά παραγωγοί, βιοτέχνες και μεταποιητές αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων ολόκληρης της Κρήτης έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να προβάλουν τα ποιοτικά προϊόντα του τόπου μας, αλλά και να συνάψουν συμφωνίες με κρητικά ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής προϊόντων.             Τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας δεν επιδρούν θετικά μόνο στην τοπική οικονομία αλλά συμβάλλουν καταλυτικά στην ανάδειξη της Κρήτης ως γαστρονομικού προορισμού. Αυτή η προσπάθεια αποδεικνύει το σημαντικό ρόλο της συνεργασίας και της συνέργειας όλων των εμπλεκομένων ως απαραίτητη προϋπόθεση της ανασυγκρότησης, της αναθέρμανσης της οικονομίας και της διαφοροποίησης του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης. Σας διαβεβαιώ ότι σ’ αυτή την προσπάθεια θα είμαι αρωγός.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.