Σωκράτης Βαρδάκης: «Σημαντική χρηματοδότηση έργων προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Φαιστού»

Με αφορμή την απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα ΦιλόΔημος του αιτήματος της ΔΕΥΑ Φαιστού, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του:

«Σήμερα υπογράφηκε από τον Υπουργό κ. Χαρίτση ακόμα ένα αίτημα ένταξης στο πρόγραμμα ΦιλόΔημος, αυτή τη φορά της ΔΕΥΑ Φαιστού, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 3 εκ. ευρώ για αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Μοιρών.

Η υλοποίηση του προγράμματος συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς από το Υπουργείο Εσωτερικών και για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η βούληση της Κυβέρνησης για αναπτυξιακή ενίσχυση των Δήμων, καθώς μέχρι σήμερα, από τις 15 Ιουνίου που ξεκίνησαν να υποβάλλονται οι αιτήσεις των Δήμων και των Οργανισμών τους, έχουν εγκριθεί έργα ύδρευσης και αποχέτευσης συνολικού προϋπολογισμού άνω των 350 εκ. ευρώ, ενώ ειδικά για τον νομό Ηρακλείου τα εγκεκριμένα έργα που εντάσσονται στο πρόγραμμα ΦιλόΔημος φτάνουν σχεδόν τα 30 εκ. ευρώ.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.