Στην ορκωμοσία νέων εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου, σύμφωνα με το Άρθρο 82 του ν. 4483/17
Στην ορκωμοσία νέων εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου, σύμφωνα με το Άρθρο 82 του ν. 4483/17

Σωκράτης Βαρδάκης: «Σήμερα εκπληρώνεται μία δικαίωση πολλών ετών για τους εργαζομένους στο Δήμο Ηρακλείου»

Με την ορκωμοσία νέων εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου, συνεχίζονται οι διαδικασίες πρόσληψης σύμφωνα με το Άρθρο 82 του ν. 4483/17.

Το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί και είχε καθυστερήσει η πρόσληψη 223 ατόμων πανελλαδικά, ξεπεράστηκε με επιτυχία. Όσοι είχαν ενταχθεί σε προσωρινούς πίνακες του Α.Σ.Ε.Π. και καλύπτουν οργανικές θέσεις σε Ο.Τ.Α Α’ βαθμού, αναλαμβάνουν σταδιακά υπηρεσία.

Ο κ. Βαρδάκης με αφορμή την σημερινή ορκωμοσία και άλλων εργαζομένων δήλωσε: «Μετά από μεγάλο αγώνα, σήμερα δικαιώνονται και τυπικά και άλλοι εργαζόμενοι του Δήμου Ηρακλείου, όπως είχε συμβεί και με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα στις 14 Ιουνίου. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και ξέρουμε να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε την εκπλήρωση κάθε δίκαιου αιτήματος. Είναι πολύ σημαντικό επίσης, ότι ο Δήμος ενισχύεται με προσωπικό, καθώς μετά το 2009 υπήρξε μία δραματική μείωση του προσωπικού με αποτέλεσμα την υπολειτουργία κάποιων υπηρεσιών του. Θα ήθελα να ευχηθώ στους εργαζόμενους καλή δύναμη στα καθήκοντά τους

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.