Σωκράτης Βαρδάκης: «Ούτε σωστή αντιγραφή του προηγούμενου προγράμματος δεν είναι ικανοί να κάνουν οι Βρούτσης – Θεοδωρικάκος»

Με αφορμή την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την επανέναρξη του Κοινωφελούς προγράμματος απασχόλησης ανέργων, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης καλεί την Κυβέρνηση να σταματήσει επιτέλους ο εμπαιγμός των ανέργων:

«Η Κυβέρνηση για ακόμα μια φορά προσπαθεί να «στήσει» επικοινωνιακά παιχνίδια για να προβάλει το έργο των άριστων στελεχών της. Δυστυχώς όταν οι επικοινωνιακές φιέστες γίνονται στην πλάτη ευπαθών ομάδων, όπως είναι οι άνεργοι, τότε αυτό καταντά επικίνδυνο.

Τι έχουν να πουν στους σχεδόν 800.000 άνεργους για το νέο υποτιθέμενο βελτιωμένο πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης, όταν μάλιστα πρόκειται για πιστό αντίγραφο εκείνου της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με δύο σημαντικές διαφορές για την ορθή εφαρμογή του: α) καμία πρόβλεψη για την χρηματοδότηση του προγράμματος και β) χωρίς απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ που είναι και ο φορέας εκτέλεσης του προγράμματος ;

Ας ελπίσουμε τελικά η προχειρότητα των Υπουργών Βρούτση – Θεοδωρικάκου, να μην αποτελέσει εμπόδιο στην ομαλή υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο σημειωτέον περιμένουν οι άνεργοι εδώ και 6 μήνες, καθώς έχει προαναγγελθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.