Σωκράτης Βαρδάκης: «Οργάνωση των εργαζομένων σε όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους, ως ανάχωμα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης σε βάρος των εργαζομένων.»

          Εκδήλωση για το καλωσόρισμα νέων μελών αλλά και ενημέρωση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, από τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου, Σωκράτη Βαρδάκη, Χάρη Μαμουλάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, στα νέα μέλη των ΟΜ Θερίσου – Δειλινών , έγινε χτες το απόγευμα στα γραφεία της Ν.Ε . Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  ο κ. Βαρδάκης ενημέρωσε τα νέα μέλη για εργασιακά θέματα, για το νέο ασφαλιστικό και για όσα κοινωνικά δικαιώματα, τα οποία κατοχυρώθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καταργούνται από τη σημερινή κυβέρνηση.

Επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη της διεύρυνσης, αλλά και το ρόλο του κάθε μέλους του κόμματος, παλιού και νέου, ως προς την ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων μέσα στους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους που ο καθένας κινείται, ώστε όσα δεν έχουν επικοινωνηθεί από το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, να γίνουν γνωστά, αλλά και την οργάνωση σε αυτούς τους χώρους, για να υπάρξουν ισχυρά αναχώματα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης εις βάρος των εργαζομένων.

Τα νέα μέλη ενημερώθηκαν και για τοπικά θέματα, αλλά και για εθνικά. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών και των βουλευτών, οι οποίοι απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν, δίνοντας τη σαφή εικόνα για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε τομέα.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.