Σωκράτης Βαρδάκης: «Οι πολιτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, γκρεμίζουν καθημερινά το κοινωνικό κράτος, καθώς συνεχίζεται η υποστελέχωση των δομών»

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών της Περιφέρειας Κρήτης, κέρδισαν και αυτή τη «μάχη» και σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου θα συνεχίσουν να παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης, που βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου δήλωσε:«Κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, πολύ σωστά αποφασίστηκε, ότι εργαζόμενοι τραπεζοκόμοι, καθαριστές/στριες, φύλακες, που συνέβαλαν τα μέγιστα όλο το προηγούμενο διάστημα, αξίζουν και πρέπει να παραμείνουν στην εργασία τους, καθώς οι δομές της Πρόνοιας Κρήτης παίζουν καθοριστικό ρόλο στην παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες.

Απομένει να δούμε αν και μετά τη σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη καταλάβει ότι η παροχή υπηρεσιών από τους εργαζόμενους είναι επιτακτική ανάγκη.

Η μη ανανέωση των συμβάσεων από το Υπουργείο Εργασίας, αποδεικνύει την εμμονή της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, για ανάθεση των υπηρεσιών καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης σε ιδιώτες (εργολάβους).Κύριε Μητσοτάκη, καταλάβετε επιτέλους ότι από την αναλγησία της Κυβέρνησής σας, το κοινωνικό κράτος γκρεμίζεται και το σύστημα που θέλετε να επαναφέρετε μόνοι ζημιωμένοι θα είναι πάλι οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.