Στον Σκινιά Μονοφατσίου τόπο γέννησης του Κρητικού ήρωα ιερομονάχου Ευγένιου Πανακάκη στα πλάισια των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης.

Σωκράτης Βαρδάκης: «οι Κρητικοί ήταν και είναι παρόν σε κάθε επανάσταση»

Στην εκδήλωση επαναπατρισμού των οστών του κρητικού ήρωα Μανούσου Τριανταφυλλίδη στις Ποταμιές Πεδιάδος παραβρέθηκε ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης. Ο Μανούσος Τριανταφυλλίδης υπερασπίστηκε ως στρατιώτης της ΕΛΔΥΚ τις ελληνικές δυνάμεις στην Κύπρο στον υπέρτατο αγώνα ενάντια στον τουρκική εισβολή. Εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην μητέρα και τα αδέρφια του, τόνισε ότι «δεν ξεχνούμε, θυμόμαστε τους αγώνες όλων εκείνων που αγωνίστηκαν, θυσιάστηκαν για την πατρίδα και αποτελλούν για εμάς φάρο ελπίδας και αισιοδοξίας».

Επίσης ο κ. Βαρδάκης παρευρέθηκε στον Σκινιά Μονοφατσίου τόπο γέννησης του Κρητικού ήρωα ιερομονάχου Ευγένιου Πανακάκη στα πλάισια των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης. Τη δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση ακολούθησε τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του και κατάθεση στεφάνων ως ένδειξη τιμής σε ένα ήρωα που όπως δήλωσε ο βουλευτής «η πίστη του στην ελευθερία και οι αγώνες του αποτελλούν πηγή δύναμης και έπνευσης για όλους μας. Αποτελλεί χρέος μας να προβάλλουμε και να διατηρούμε ζωντανή τη μνήμη και τη θυσία των ηρώων μας».

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.