Σωκράτης Βαρδάκης: «Να κηρυχθούν άμεσα οι Δήμοι Βιάννου, Αρχανών-Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

            Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ταφύλλη Ιωάννη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, ζητά να κηρυχθούν οι Δήμοι Βιάννου, Αρχανών-Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

            Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή του, τις τελευταίες μέρες και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την προηγούμενη θεομηνία, ο νομός Ηρακλείου βρέθηκε αντιμέτωπος με επικίνδυνες καταστάσεις, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Ισχυρές καταιγίδες άφησαν στο πέρασμά τους σημαντικότατες ζημιές σε υποδομές, σε καλλιεργούμενες εκτάσεις και σε ζωϊκό κεφάλαιο.

            Δεδομένων των εκτεταμένων καταστροφών, για δεύτερη φορά μάλιστα το τελευταίο διάστημα, αλλά και για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, επιτακτική ανάγκη είναι να κηρυχθούν οι Δήμοι Βιάννου, Αρχανών-Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδος, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

            Σχετικό αίτημα έχει καταθέσει και η Περιφέρεια Κρήτης.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.