Σωκράτης Βαρδάκης: «Μόλις σκάσει η φούσκα της επίπλαστης πραγματικότητας που παρουσιάζει η κυβέρνηση, θα συμπαρασύρει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση»

«Μόλις σκάσει η φούσκα της επίπλαστης πραγματικότητας που παρουσιάζει η κυβέρνηση, θα συμπαρασύρει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση» ανέφερε ο Σωκράτης Βαρδάκης, στον 9.84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης μίλησε για τις περιπτώσεις των εργαζομένων οι οποίοι προσλήφθηκαν 5 και 6 Νοεμβρίου και δεν έχουν δικαίωμα να ενταχθούν στο πρόγραμμα Συν-Εργασία αλλά και τις επιχειρήσεις που ενώ τους προσέλαβαν, έκλεισαν στη συνέχεια με κρατική εντολή μετά τις 7 Νοεμβρίου και δεν μπορούν να απολύσουν το προσωπικό αυτό και ταυτόχρονα συνεχίζουν να υποχρεούνται να καταβάλλουν μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές.

Η κυβέρνηση αμέλησε αυτό το ζήτημα, όπως και το να λύσει το θέμα της μείωσης ενοικίων για τις επιχειρήσεις για τους μήνες που διανύουμε, αλλά και την ένταξη των νέων επιχειρήσεων στο μέτρο της επιστρεπτέας προκαταβολής.

https://fb.watch/3IHgrlPcUu/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.