Σωκράτης Βαρδάκης: «Με αδιαφάνεια και εντολές άνωθεν ξεπληρώνουν προεκλογικά γραμμάτια ξεπουλώντας τη δημόσια περιουσία»

«Όταν μια κυβέρνηση δρα με τέτοια προκλητικότητα σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος για άλλη μία φορά κ. Χατζηδάκη, δεν υπάρχουν περιθώρια παρερμηνείας, ούτε για το ποιο είναι το σχέδιό σας για τη χώρα, ούτε το ποιους εξυπηρετείτε.

Η παράκαμψη κάθε διαδικασίας διαβούλευσης και ο κατεπείγων τρόπος που θέλατε να περάσετε την πολυτροπολογία για το ξεπούλημα του κερδοφόρου ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΠΑ Υποδομών, δεν μας προκαλεί έκπληξη.

Αντίθετα μας επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά. Μπροστά στην εξυπηρέτηση των ημετέρων δε διστάζετε να αφήσετε στα χέρια ιδιωτών τη διαχείριση της ενέργειας, στερώντας οικονομικά οφέλη από τη χώρα αλλά και αφήνοντας ανυπεράσπιστους τους καταναλωτές.

Σε ότι αφορά το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ, μεθοδικά και επί των κυβερνήσεών σας απαξιώθηκε και κατέστη προβληματική μετά από σειρά αποφάσεων των διορισμένων από τη Ν.Δ. διοικήσεών της, για να φτάσουμε στη σημερινή συγκυρία, αφήνοντας μάλιστα εκτεθειμένους τους εργαζομένους της.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.