Κατά την ορκωμοσία 8 εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας Ηρακλείου
Κατά την ορκωμοσία 8 εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας Ηρακλείου

Σωκράτης Βαρδάκης: «Μετά από ένα μεγάλο αγώνα, επήλθε η δικαίωση για τους πρώτους 8 εργαζόμενους»

Με την ορκωμοσία 8 εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας Ηρακλείου, ολοκληρώθηκε σήμερα και με τον πιο επίσημο τρόπο η πρόσληψη των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου σύμφωνα με το Άρθρο 82 του ν. 4483/17.

Το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί και είχε καθυστερήσει η πρόσληψη 223 ατόμων πανελλαδικά, ξεπεράστηκε με επιτυχία. Όσοι είχαν ενταχθεί σε προσωρινούς πίνακες του Α.Σ.Ε.Π. και καλύπτουν οργανικές θέσεις σε Ο.Τ.Α Α’ βαθμού, αναλαμβάνουν σταδιακά υπηρεσία.            

Ο κ. Βαρδάκης με αφορμή την ορκωμοσία των 8 εργαζομένων δήλωσε: «Μετά από μεγάλο αγώνα ήρθε η δικαίωση για τους πρώτους 8 εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου. Αποδείξαμε για ακόμα μια φορά ότι μπορούμε και ξέρουμε να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε την εκπλήρωση κάθε δίκαιου αιτήματος. Θα ήθελα να ευχηθώ στους εργαζόμενους υγεία και καλή δύναμη στα καθήκοντά τους

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.