Το παλαιό κτίριο - ελαιουργείο στο Χουδέτσι, ιδιοκτησίας σήμερα του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, αξιοποιείται ως πολυχώρος πολιτισμού

Σωκράτης Βαρδάκης: «Η Κυβέρνηση προωθεί την αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων εγκαταστάσεων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών»

Σύμφωνα με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση, εγκρίθηκε η αποκατάσταση του βιομηχανικού συγκροτήματος στο Χουδέτσι, με κόστος 1,9 εκ. ευρώ. Για την εξέλιξη αυτή ο Σωκράτη Βαρδάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου εξέφρασε την ικανοποίησή του:

«Η κυβέρνηση μέσω του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, δείχνει για ακόμα μια φορά τη βούλησή της, να αξιοποιηθούν προς όφελος των τοπικών κοινωνιών εγκαταλελειμμένα ακίνητα και εγκαταστάσεις που μπορούν να αποτελέσουν πολυχώρους πολιτισμού, τέχνης, ψυχαγωγίας και φυσικά πόλος έλξης για ξένους επισκέπτες. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου που ανέλαβε πρωτοβουλίες για το θέμα της αποκατάστασης του βιομηχανικού συγκροτήματος στο Χουδέτσι, στον κ. Χαρίτση που ενέκρινε τη χρηματοδότηση για να προχωρήσει το έργο αυτό, όπως επίσης και στον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και Υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη για την ουσιαστική στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας».

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.