Σωκράτης Βαρδάκης: «Η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα σε κάλυψη των κενών των σχολείων»

Το πρόβλημα των λειτουργικών κενών των σχολείων στις σχολικές μονάδες Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης παραμένει δυστυχώς μέχρι σήμερα, δύο μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους. Δείγμα της κατάστασης που επικρατεί είναι η επιστολή των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Τυμπακίου, και στην οποία εκθέτεται ακόμα μια φορά το πρόβλημα.

Με αφορμή την συγκεκριμένη επιστολή από το Τυμπάκι, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης με κοινοβουλευτική του παρέμβαση, θέτει για μια ακόμα φορά το Υπουργείο προ των ευθυνών του, μετά και τις ανάλογες παρεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει στις 12 Σεπτεμβρίου και τις 3 Οκτωβρίου της τρέχουσας σχολικής περιόδου.

Οι μαθητές δεν πρέπει να χάνουν καμία εκπαιδευτική ώρα και ο κ. Βαρδάκης καλεί την ηγεσία του Υπουργείου να προχωρήσει άμεσα στην κάλυψη όλων των λειτουργικών κενών των σχολείων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.