Σωκράτης Βαρδάκης: «Η Κυβέρνηση να αφήσει επιτέλους τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να στηρίξει στην πράξη τους εποχικούς εργαζόμενους»

Συμμετείχαμε στη διαμαρτυρία του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης νομού Ηρακλείου, έξω από την Περιφέρεια Κρήτης, αναφορικά με το παρατεταμένο mini lockdown, ενώ μαζί με τους εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων, καταθέσαμε σχετικά υπομνήματα στον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, σε όλους τους εργαζόμενους σε επισιτισμό, τουρισμό, διασκέδαση, στους μάγειρες, τους ζαχαροπλάστες, τους μουσικούς και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που απασχολούν τους εργαζόμενους αυτούς, καθώς εξακολουθούν να πλήττονται από την κυβερνητική αναλγησία.

Η Κυβέρνηση να αφήσει επιτέλους τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να στηρίξει στην πράξη τους εργαζόμενους, εντάσσοντας όλους τους εποχικούς εργαζόμενους στο ταμείο ανεργίας, χωρίς προϋποθέσεις. Οι επιχειρήσεις εστίασης σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις του Συνδέσμου τους, έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στο Ηράκλειο χωρίς να έχουν την οικονομική στήριξη που απαιτείται. Ακόμα και μία άρση του lockdown που βιώνουμε, δεν έχει νόημα χωρίς την ουσιαστική στήριξη όσων έχουν πληγεί.

Η κινητοποίηση έγινε με τη στήριξη του Συλλόγου Εργαζομένων Επισιτισμού και Τουρισμού νομού Ηρακλείου, του Συνδέσμου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών νομού Ηρακλείου, του Συνδέσμου Εργαζομένων Αναπαραγωγής Μουσικής, του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και της ΟΕΒΕΝΗ.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.