Σωκράτης Βαρδάκης: «Η αναλγησία και η ανικανότητα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έχουν προηγούμενο»

Παρευρεθήκαμε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (Ε.Α.Σ.Η.), αναφορικά με την πορεία των κινητοποιήσεων μετά την αδιάλλακτη στάση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η αδικαιολόγητη οριζόντια περικοπή των επιδοτήσεων και το κύμα ανατιμήσεων σε ενέργεια, γεωργικά εφόδια, ζωοτροφές, κ.λπ., σηματοδοτούν λουκέτα στις γεωργικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Στο εκρηκτικό μείγμα που έχει δημιουργηθεί, έρχονται να προστεθούν οι δεσμεύσεις για διόρθωση των Δασικών Χαρτών που έχουν μείνει υποσχέσεις, και ο αποκλεισμός περιοχών Natura από τις επιλέξιμες περιοχές “στο και πέντε”.

Η κυβέρνηση απαξιώνει τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα και τους οδηγεί στην εξαθλίωση. Ήμασταν και παραμένουμε δίπλα στους αγρότες και στον δίκαιο αγώνα που δίνουν για την επιβίωσή τους.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.