Σωκράτης Βαρδάκης: Εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Βενιζέλος στο θέμα των χημικών

Απάντηση στη δήλωση του Ευαγ. Βενιζέλου ότι υπάρχουν συμφέροντα πίσω από τις κινητοποιήσεις για τα χημικά της Συρίας έδωσε χθες ο πρόεδρος του ΕΚΗ και μέλος της Παγκρήτιας Επιτροπής κατά των χημικών κ. Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο κ. Βαρδάκης – στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για την πανεργατική απεργία της 9ης Απριλίου- ανέφερε:

«Για μια ακόμη φορά ο κ. Βενιζέλος αποδεικνύει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος, που πιθανόν να δημιουργήσει μια οικολογική καταστροφή.

Αντί να κατηγορεί αυτούς που ενδιαφέρονται και έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα που συνεχίζεται, ας κάνει αυτά που έπρεπε να έχει κάνει σαν Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης – που έχει μάλιστα και την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης- για να αποτραπεί το εγχείρημα αυτό που ενέχει κινδύνους για τη Μεσόγειο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: http://www.ekriti.gr/article/sokratis-vardakis-ektos-topoy-kai-hronoy-o-k-venizelos-sto-thema-ton-himikon

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.