Σωκράτης Βαρδάκης: «Εκτός από επικοινωνιακού χαρακτήρα ευχαριστίες, καμία μέριμνα από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του νοσηλευτικού προσωπικού.»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης,  προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η λέξη ευγνωμοσύνη είναι μικρή μπροστά στην προσφορά του κλάδου στο κοινωνικό σύνολο, ιδίως την τελευταία πολύ δύσκολή περίοδο για όλους μας.

Θεματοφύλακες της υγείας του πληθυσμού σε μία άνιση μάχη!

Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, καθώς ποτέ δεν ξέρουμε πότε μπορεί να προκύψει μια ανάλογης σοβαρότητας έκτακτη κατάσταση για την υγεία του γενικού πληθυσμού, είναι να συμπαρασταθούμε στον αγώνα για ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα η κυβέρνηση εκτός από επικοινωνιακού χαρακτήρα  ευχαριστίες και χειροκροτήματα, δεν έχει κάνει τα βήματα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου. Με προτεραιότητα  προσλήψεις μόνιμου νοσηλευτικού προσωπικού και ένταξη όλου του νοσηλευτικού  προσωπικού στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.