Σωκράτης Βαρδάκης: «Δικαίωση για 25 συμβασιούχους των Κοινωνικών Δομών Κρήτης»

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών της Περιφέρειας Κρήτης, κέρδισαν τη πρώτη «μάχη» και σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου θα συνεχίσουν να παρέχουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο πλευρό των εργαζομένων, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου δήλωσε:

«Κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, πολύ σωστά αποφασίστηκε, ότι οι εργαζόμενοι τραπεζοκόμοι, καθαριστές/στριες, φύλακες, που συνέβαλαν τα μέγιστα όλο το προηγούμενο διάστημα, αξίζουν και πρέπει να παραμείνουν στην εργασία τους, καθώς οι δομές της Πρόνοιας Κρήτης παίζουν καθοριστικό ρόλο στην παροχή βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες.

Απομένει να δούμε αν το κατανοήσει και η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, που έχει εμμονή στην ανάθεση των υπηρεσιών αυτών σε εργολάβους.

Κύριε Μητσοτάκη, καταλάβετε επιτέλους ότι από την αναλγησία της Κυβέρνησής σας, το κοινωνικό κράτος γκρεμίζεται και από το σύστημα που θέλετε να επαναφέρεται μόνοι ζημιωμένοι θα είναι πάλι οι εργαζόμενοι.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.