διανομείς delivery

Σωκράτης Βαρδάκης: «Απροστάτευτοι οι διανομείς φαγητού παρά τη θεσμοθέτηση μέτρων από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»

Την τήρηση μέτρων προστασίας και υγιεινής των εργαζομένων στη διανομή φαγητού, αλλά και τη διασφάλιση την καταβολής τόσο της τακτικής μισθοδοσίας τους αλλά και των υπερωριών τους, ζητούν με επιστολή τους προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, γεγονός που προκάλεσε την κοινοβουλευτική παρέμβαση του βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη.

«Σύμφωνα με νόμο που ψήφισε η προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργοδότες υποχρεούνται να παρέχουν στους διανομείς τον κατάλληλο εξοπλισμό για την προστασία τους κατά την εργασία. Σήμερα με τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω πανδημίας, δεν πρέπει να μένει κανείς εργαζόμενος απροστάτευτος», σημειώνει ο κ. Βαρδάκης.

Ο κ. Βαρδάκης ζητά μέσω του Κοινοβουλευτικού ελέγχου, να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και να τηρηθεί η εργατική νομοθεσία.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.