Σωκράτης Βαρδάκης: «Έστω και αργά, ο Υπουργός Nαυτιλίας αναγνωρίζει το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για ένταξη των νησιωτικών περιοχών στο μεταφορικό ισοδύναμο. Δέσμευση για την ένταξη της Κρήτης εντός διμήνου.»

Καλωσορίζουμε τον Yπουργό Nαυτιλίας κ. Πλακιωτάκη, που έστω και τώρα κατάλαβε ότι το Μεταφορικό Ισοδύναμο δεν είναι επίδομα, αλλά αναπτυξιακό εργαλείο. Αναγνώρισε επίσης την προσπάθεια της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Nαυτιλίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Περιφέρειας Κρήτης, των τεσσάρων επιμελητηρίων, για την ένταξη της Κρήτης στο Μ.Ι.

Αυτό που ξέχασε ο κ. Υπουργός είναι η απαίτηση του συνόλου της κοινωνίας, το Μ.Ι. να εφαρμοστεί εξ ολοκλήρου για επιχειρήσεις, προϊόντα, επιβάτες.

Να θυμίσουμε στον κ. Πλακιωτάκη ότι υπάρχει ολόκληρη μελέτη την οποία έχουμε καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής σε επίκαιρη ερώτηση. Καλό θα είναι πριν βγάλει οποιαδήποτε απόφαση να την συμβουλευτεί.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.