Σωκράτης Βαρδάκης: «Άμεσα “αποτελέσματα” από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη!!Θλιβερή πρωτιά της Ελλάδας στην ανεργία, μεταξύ των χωρών της ΕΕ»

Τα στοιχεία της Eurostat δεν μπορούν να διαψευστούν. Η ανεργία των νέων, στη χώρα, τον Μάιο 2021, καταγράφεται 38,2%. Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση, μεταξύ των 27 χωρών-μελών, 21 σχεδόν μονάδες πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο (17,3%).

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εμμένει σε πολιτικές, που δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κόσμου της εργασίας, εξ ου και τα απαισιόδοξα στοιχεία για την χώρα μας, στο κομμάτι της ανεργίας.

Πολιτικές που προκαλούν ανασφάλεια, κοινωνικές ανισότητες και οδηγούν την κοινωνική πλειοψηφία στη φτωχοποίηση. Η ανεργία έχει ήδη πάρει δραματικές διαστάσεις και ο φόβος ότι μέχρι το τέλος του έτους θα μιλάμε για δυσθεώρητο ποσοστό ανέργων, είναι υπαρκτός.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.