Συναντήσεις στο πλαίσιο της περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα

Σημαντικές συναντήσεις πραγματοποιήσαμε με τον πρόεδρο του #ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον νομό Ηρακλείου.Με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Κορνάρου, περπατήσαμε στην αγορά της πόλης και συζητήσαμε με επιχειρηματίες, εργαζομένους, αλλά και απλούς πολίτες για τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία, με πρωταρχικά αυτά της ακρίβειας και των ανύπαρκτων μέτρων της κυβέρνησης.

Σε κεντρικό καφέ του Ηρακλείου συναντηθήκαμε με εκπροσώπους του Εμπορικών και Βιομηχανικών επιχειρήσεων του Ηρακλείου, όπου αφουγκραστήκαμε την ανησυχία και τους προβληματισμούς του κόσμου της αγοράς, που προσπαθεί να επιβιώσει οικονομικά.

Στη συνέχεια, σε ανοιχτή εκδήλωση στον Προφήτη Ηλία, που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων του αγροτικού και κτηνοτροφικού κλάδου, ο Αλέξης #Τσίπρας στηλίτευσε την αδυναμία της κυβέρνησης να ελέγξει τα καρτέλ και να πάρει μέτρα στήριξης, ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη υλοποίησης ενός έκτακτου σχεδίου κοινωνικής ενίσχυσης για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Επόμενος σταθμός μας το σεισμόπληκτο #Αρκαλοχώρι, όπου συναντηθήκαμε με εκπροσώπους του Συλλόγου Ελπίδα, του Εμπορικού Συλλόγου και εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής από την κυβέρνηση, ο οποίοι εξακολουθούν να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά, σχεδόν 7 μήνες μετά τον καταστροφικό #σεισμό.

Έπειτα, βρεθήκαμε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, για να συνομιλήσουμε με τη Διοίκηση και Σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων μας μετέφεραν την αγωνία τους μετά και την διάλυση των ελεγκτικών μηχανισμών από την κυβέρνηση, την ανάγκη περιφρούρησης των εργασιακών δικαιωμάτων και την έλλειψη μέτρων στήριξης ενάντια στο κύμα ακρίβειας που τους πλήττει.

Τελευταία στάση η Περιφέρεια Κρήτης, όπου είχαμε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, με κεντρικά θέματα η κατάσταση που επικρατεί στο Αρκαλοχώρι, τα αναπτυξιακά έργα του νησιού (Αεροδρόμιο Καστελλίου, #ΒΟΑΚ), την πανδημία, αλλά και την έκρηξη της ακρίβειας.

Ιδιαίτερα συγκινημένοι και γεμάτοι από την ενθουσιώδη υποδοχή του κόσμου, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μέχρι να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της καταστροφικής διακυβέρνησης της #ΝΔ.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.