Συνέντευξη του Σωκράτη Βαρδάκη στο Ράδιο Θέμα για την πανδημία

Για το 2ο lockdown και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό, αλλά και για το πλήγμα στην οικονομία και ιδιαίτερα για τον αγροτικό κόσμο, τη στιγμή που ξεκινά η συλλογή του ελαιοκάρπου, μίλησε στον Γιάννη Πρετεντέρη και στο Ράδιο ΘΕΜΑ (104,6), ο Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης τόνισε το μοιραίο άνοιγμα του τουρισμού χωρίς την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάσταση, μιλώντας για λάθη και παραλείψεις της κυβέρνησης.

Επίσης, μίλησε και για το πλήγμα που δέχεται ο αγροτικός κόσμος, λόγω του προβλήματος μετακίνησης εργατών γης από άλλες περιοχές της Ελλάδας στην Κρήτη, όπου ξεκινά το λιομάζωμα.

Επιπρόσθετα ο Σωκράτης Βαρδάκης, στηλίτευσε και τον τρόπο που νομοθετεί η κυβέρνηση (αντεργατικούς και άλλους δυσμενείς για τον λαό νόμους) εν μέσω πανδημίας.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πολύ δύσκολος χειμώνα που έρχεται για τους περισσότερους και πρέπει να βρούμε όλοι μαζί έναν τρόπο να σταθούμε δίπλα την κοινωνία.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.