Συνέντευξη του Σωκράτη Βαρδάκη στο Κόκκινο Ραδιόφωνο (88.4)

Συνέντευξη του Σωκράτη Βαρδάκη στο Κόκκινο (88.4)

Συνέντευξη παραχώρησε ο Σωκράτης Βαρδάκης στην εκπομπή του Βασίλη Σπυριδάκη στο Κόκκινο ραδιόφωνο (88.4).

Αρχικά ο κ. Βαρδάκης αναφέρθηκε για την απόφαση του Eurogroup για την μη περικοπή των συντάξεων και την επιβεβαίωση της καλής πορείας της οικονομίας.

Στη συνέχεια οι ακροατές του “Κόκκινου” ραδιοφώνου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ. Βαρδάκη για τις μειώσεις των ασφαλιστικών εισφορών, που αναμένεται να εφαρμοστούν με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, του οποίου η συζήτηση στις Επιτροπές ξεκίνησε και η ψήφισή του αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα. Επιπλέον στο επικείμενο νομοσχέδιο, θα θεσπιστούν μια σειρά μέτρων προς ανακούφιση των πολιτών, η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε κοινωνικές δομές και η αύξηση του κοινωνικού μερίσματος.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν οι διαδικασίες των εξετάσεων οδήγησης υποψηφίων οδηγών και οδηγών, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Βαρδάκη από τον Υπουργό Μεταφορών κ. Σπίρτζη, επιλύεται το πρόβλημα άμεσα με την ψήφιση διάταξης στο επικείμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών.

Τέλος, ο κ. Βαρδάκης αναφέρθηκε -μετά από ερώτηση του κ. Σπυριδάκη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βαρδάκη.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.