Συνέντευξη στο TV Creta και στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη. Θέμα της συνέντευξης η τριμερής συνάντηση στην Ελούντα

Συνέντευξη Σωκράτη Βαρδάκη στο TV Creta

Η συνέντευξη περιεστράφηκε γύρω από την 6η τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Ελούντα μεταξύ Ελλάδας – Αιγύπτου – Κύπρου, με αντικείμενο κυρίως τα ενεργειακά ζητήματα που απασχολούν τις 3 χώρες.

Η συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα εστιάσει, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στη στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας ενόψει της εξόρυξης στην κυπριακή ΑΟΖ, στις εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό και στον συντονισμό των δύο χωρών στο πλαίσιο των τριμερών και πολυμερών σχημάτων της Ανατολικής Μεσογείου. Η συνάντησή του με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο θα εστιάσει στις περιφερειακές εξελίξεις, στη διμερή οικονομική συνεργασία (ειδικά επέκταση των ελληνικών εξαγωγών και ελληνικές επενδύσεις στην Αίγυπτο δεδομένης της δημιουργίας του «Νέου Καΐρου» και της κατασκευής της δεύτερης Διώρυγας του Σουέζ) και στις διαβουλεύσεις για οριοθέτηση της ΑΟΖ.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.