Συνέντευξη Σωκράτη Βαρδάκη στο Ράδιο Κρήτη (101.5) για την αναστολή λειτουργίας Πανεπιστημιακών Τμημάτων

Συνέντευξη στο Ράδιο Κρήτη και τον δημοσιογράφο Μανόλη Αργυράκη παραχώρησε ο Σωκράτης Βαρδάκης, για την αναστολή των 38 Πανεπιστημιακών τμημάτων, εκ των οποίων τα 6 από αυτά στην Κρήτη.

Ο κ. Βαρδάκης ανέφερε, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μετά από σοβαρό σχεδιασμό ενός έτους και με πόρισμα ειδικής επιτροπής που συστάθηκε στο Υπουργείο  Παιδείας, προσχώρησε στη σύσταση νέων πανεπιστημιακών τμημάτων, τα θεσμοθέτησε και η απόφαση αυτή επικροτήθηκε από την Πανεπιστημιακή κοινότητα, πλην κάποιων λίγων, οι οποίοι και τότε και τώρα λειτούργησαν με σκοπιμότητα.

Ο κ. Βαρδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν έχει λογική η αναστολή των τμημάτων, καθώς δεν απαιτούνται νέες κτιριακές υποδομές, ούτε η μη αναβάθμιση σχολών.

Αδιανόητο το ότι η Υπουργός Παιδείας προχωρά αιφνιδιαστικά σε μια τέτοια κίνηση, χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς, ούτε καν τους Πρυτάνεις.

Ακούστε εδώ την συνέντευξη:

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.