Συνέντευξη του Σωκράτη Βαρδάκη στο Κόκκινο Ραδιόφωνο (88.4)

Σ.Βαρδάκης στο Κόκκινο Κρήτης (88.4): Δεσμεύτηκαν 5 εκ. ευρώ για τον κόμβο της Αγίας Πελαγίας

Αναρτήθηκε σήμερα από το υπουργείο Υποδομών στη Διαύγεια  η δέσμευση πίστωσης 5 εκ. ευρώ, αντί 3,5 εκ. που  αρχικά είχε προβλεφθεί,  για την κατασκευή του κόμβου της Αγίας Πελαγίας. Η δέσμευση του ποσού ανοίγει και τον δρόμο για την δημοπράτηση του έργου.

Τα ευχάριστα νέα για τον κόμβο της Αγίας Πελαγίας σε ένα σημείο στον ΒΟΑΚ που έχει στοιχίσει πολλές ζωές, μετέφερε στο Κόκκινο Κρήτης  88,4 fm και στην εκπομπή του Βασίλη Σπυριδάκη, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Με την απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, τόνισε ο κ. Βαρδάκης, ο προϋπολογισμός του έργου είναι αυξημένος κατά 1.500.000 εκ. ευρώ ενώ εξουσιοδοτείται ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υποδομών Σταθερής Τροχιάς Συντηρήσεων και Ασφάλειας του Υπουργείου Υποδομών να εγκρίνει και να δημοσιεύσει τα τεύχη δημοπράτησης ανοίγοντας τον δρόμο για την άμεση διενέργεια του διαγωνισμού.»

Παράλληλα στην ίδια συνέντευξη του ο κ. Βαρδάκης αναφέρθηκε «στην υποκρισία που επιδεικνύει η ΝΔ σχετικά με τον ΒΟΑΚ καθώς η κινητικότητα που υπάρχει από την κυβέρνηση για την κατασκευή του δρόμου την έχει πανικοβάλει».

Ο βουλευτής Ηρακλείου απάντησε παράλληλα στις αιτιάσεις βουλευτών  της ΝΔ σύμφωνα με τις οποίες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης προαναγγέλλει ένα έργο  σπασμένο στα τρία χωρίς να υπάρχουν μελέτες.