Συνέντευξη του Σωκράτη Βαρδάκη στο Κόκκινο Ραδιόφωνο (88.4)

Συνέντευξη Σωκράτη Βαρδάκη στο Κόκκινο Κρήτης (88.4)

Τηλεφωνική συνέντευξη στον Βασίλη Σπυριδάκη και το Κόκκινο Κρήτης (88.4), παραχώρησε ο Σωκράτης Βαρδάκης, αναφορικά με τα έργα υποδομών που εξελίσσονται στον Νομό Ηρακλείου.
Μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Βαρδάκης αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις των οδικών έργων του κάθετου οδικού άξονα Ηράκλειο – Μεσαράς και των κόμβων της Αγ. Πελαγίας τα οποία μετά απο κωλυσιεργίες ετών, η σημερινή Κυβέρνηση είναι σε θέση να υλοποιήσει.

Επιπλέον ο κ. Βαρδάκης αναφέρθηκε στην βούληση της Κυβέρνησης να υλοποιήσει την επέκταση και ανακαίνιση του Αεροδρομίου Ηρακλείου, αλλά και την δρομολόγηση του νέου Αεροδρομίου στο Καστέλι.

Τέλος, αναφορά έγινε και στα έργα υποδομών διαχείρισης υδάτινων πόρων, (φράγματα, λιμνοδεξαμενές, αντικατάστασης δικτύων), καθώς επιτακτική είναι η ανάγκη υλοποίησης τέτοιων έργων που σαν προτάσεις είχαν βαλτώσει στα αρμόδια Υπουργεία, ενώ καλείται η σημερινή Κυβέρνηση να τα υλοποιήσει ώστε να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.

https://soundcloud.com/rd4kynvpj4yt/bbdq6itwuozj

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.