Συνέντευξη στο Ράδιο Κρήτη 101.5 για το ελαιόλαδο και τη τσικουδιά

Μέσα από τη συχνότητα του #Ράδιο Κρήτη 101.5, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Μανόλη Αργυράκη, αναφερθήκαμε στο πρόβλημα που έχει προκαλέσει το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που συζητείται αυτές τις μέρες στη Βουλή, βάσει του οποίου οι παραδοσιακοί αποσταγματοποιοί χάνουν το δικαίωμα χρήσης του ονόματος τσικουδιά για το προϊόν τους.

Για την επίλυση του ζητήματος, όπως ενημερώσαμε μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο #Κρήτη, κατατέθηκε τροπολογία από ομάδα βουλευτών του #ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Τέλος τονίσαμε ακόμα μια φορά, ότι η αλλαγή ονομασίας που επιδιώκει η Κυβέρνηση, δεν προκύπτει από καμία ευρωπαϊκή ή ελληνική νομοθεσία.

Επίσης συζητήσαμε για την βελτιωμένη τιμή του ελληνικού ελαιολάδου όταν αυτό είναι τυποποιημένο και αυτό ισχύει τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα και θα πρέπει με αφορμή το γεγονός αυτό να αναλογιστούμε τα λάθη του παρελθόντος.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.