Συνέντευξη στο Δελτίο Ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης

«Ο μόνος που αψήφησε τις προειδοποιήσεις και τις συστάσεις των επιστημόνων για την πανδημία είναι η κυβέρνηση», είπε ο Σωκράτης Βαρδάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Δελτίο Ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης υπογράμμισε όσα η κυβέρνηση αμέλησε να κάνει σε σχέση με τα απαιτούμενα μέτρα που έπρεπε να πάρει πριν το άνοιγμα κοινωνικών, εκπαιδευτικών και οικονομικών δραστηριοτήτων και όσα «περίεργα» συμβαίνουν, όπως το ότι δύο μέλη της ίδια οικογένειας, οι οποίοι ζουν στην ίδια οικία, δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν μαζί στο ίδιο ταξί, κάτι το οποίο λύθηκε αμέσως μετά τη σχετική ερώτηση που κατέθεσε.

Για την ζοφερή εικόνα της οικονομίας, ο Σωκράτης Βαρδάκης είπε ότι σαφώς και υπήρχε και άλλος τρόπος αντιμετώπισης, με εμπροσθοβαρή οικονομικά μέτρα, όπως είχε επισημάνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από την αρχή της πανδημίας, ώστε να στηριχθούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι. Για την Κρήτη τόνισε ότι δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχει τη θλιβερή πρωτιά της ανεργίας στη χώρα.

Για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, ο Σωκράτης Βαρδάκης εξέφρασε την άποψη ότι κάτι τέτοιο θα δυσχέραινε την ήδη οριακή κατάσταση της οικονομίας τη συγκεκριμένη στιγμή.Τέλος για το θέμα των εμβολιασμών, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείρισή τους και πρότεινε λύσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η μετακίνηση ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων σε περιοχές αρκετά μακριά από τον τόπο διαμονής για να εμβολιαστούν.

Ο ίδιος θα κάνει το εμβόλιο μόλις έρθει η σειρά του.

https://fb.watch/3nD4fCA71K/

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.