Συνέντευξη στην ΕΡΑ (97.5) για την ακρίβεια και το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Στην ΕΡΑ Κρήτης (97.5) με τους Δημήτρη Καρυωτάκη και τη Σταυρούλα Κατσουλάκη συζητήσαμε για θέματα που αφορούν την οικονομική κατάσταση που απασχολεί το σύνολο των νοικοκυριών.

⚡️ Επισήμανα πως αυτή τη στιγμή η τιμή της μεγκαβατώρας στην Ευρώπη ανέρχεται στα 200€ και στην χώρα μας στα 250€.Μέχρι λοιπόν η κυβέρνηση να πάρει αυτές τις περιβόητες ρυθμίσεις και αποφάσεις θα έχει φτάσει στα 300€ και θα βάλει πλαφόν στα 250€, επισημαίνοντας έτσι την κωλυσιεργία της.

✅ Αναφερθήκαμε στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, επισημαίνοντας τη στήριξη και τον παλμό του κόσμου, δείγμα του ενθουσιασμού και της συσπείρωσης που υπάρχει.5500 σύνεδροι δεν έλειψαν στιγμή από το Συνέδριο, συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις ημέρες διεξαγωγής του, και φυσικά στην πρόταση εκλογής του προέδρου του κόμματος από την βάση.

Με την λήξη του Συνεδρίου αυτό που έμεινε σε όλους μας είναι ότι μπαίνουν οι βάσεις για μια Νέα Αρχή, με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή.Από αύριο θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να ανατρέξει στον παρελθόν και να δει τι συνέβη, ώστε να γίνει στο μέλλον ένα ισχυρό κίνημα, που θα εμπνεύσει την κοινωνία και τους ανθρώπους.

Το 25,8 % που εξέφρασε την αντίθεση του, όσο αφορά την εκλογή του προέδρου από την βάση, είναι μία συνολική άποψη η οποία ήδη έχει ακουστεί και έχει ληφθεί υπόψη μας, αναδεικνύοντας έτσι την πεμπτουσία της δημοκρατίας.

✅ Αποφασίστηκε στις 15 Μαΐου μαζί με την εκλογή του προέδρου να στηθεί άλλη μία κάλπη για την Κεντρική Επιτροπή.

Μια πρωτόγνωρη δημοκρατική διαδικασία, που θεωρώ ότι θα είναι μία γιορτή για το συνδυασμό μας.

Κλείνοντας να ενημερώσω ότι για την εκλογή του Προέδρου θα μπορούν να ψηφίσουν μέλη τα οποία θα γραφτούν ακόμα και την ίδια μέρα, ενώ για την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής όσοι είχαν γραφτεί μέχρι τον Μάρτιο.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.