Συνάντηση είχαν Σωκράτης Βαρδάκης και ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Συνάντηση του Σ. Βαρδάκη με τον ΠτΔ

Συνάντηση είχαν σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης και ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, με αφορμή τις εκδηλώσεις της 74ης επετείου του ολοκαυτώματος της Βιάννου και των χωριών της δυτικής Ιεράπετρας.

Ο ΠτΔ με την απλότητα και φιλικότητα που τον διακρίνει, συζήτησε για περισσότερο από μία ώρα με τον κ. Βαρδάκη και τον κ. Μπαριτάκη θέματα που αφορούν τον δήμο Βιάννου, με την συζήτηση ωστόσο να περιλαμβάνει και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε πως, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα που έχει έως τις 15 Σεπτεμβρίου, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρευρίσκεται μία ημέρα νωρίτερα από τις 17 Σεπτεμβρίου που είναι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του δήμου Βιάννου, ώστε να περάσει κάποιες μέρες σε ένα τόπο που αγαπά και σέβεται την ιστορία του και να συνομιλήσει με τους κατοίκους ώστε να γνωρίσει από κοντά τους ίδιους και τις συνήθειές τους.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε στον ΠτΔ ότι πρόκειται να αναγορευτεί σε επίτιμο δημότη Βιάννου, κάτι το οποίο θεώρησε ο ίδιος μεγάλη τιμή.

Τέλος ο κ. Βαρδάκης εξέφρασε την επιθυμία του στον ΠτΔ να επισκεφτεί τον μαρτυρικό δήμο Βιάννου, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο του ολοκαυτώματος, ώστε να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην επέτειο στην επιμονή για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.