Συνάντηση του Σ. Βαρδάκη με εκπροσώπους Επιτροπής φορέων και κατοίκων με τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δασών για το έργο του Α/Κ Καρτερού

Συνάντηση του Σ. Βαρδάκη με εκπροσώπους Επιτροπής φορέων και κατοίκων με τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δασών για το έργο του Α/Κ Καρτερού

Το θέμα της ολοκλήρωσης της διαδικασίας για την έγκριση της μελέτης ανανέωσης και τροποποίησης των περιβαλλοντικών όρων του έργου «αναβάθμιση και ολοκλήρωση του ανισόπεδου κόμβου (Α/Κ) Καρτερού» τέθηκε σήμερα στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής Ηρακλείου Σ. Βαρδάκη με τον προϊστάμενο της Δ/νσης Δασών κ. Παπαδόπουλο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι από την Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων για την δημιουργία απευθείας σύνδεσης του ΒΟΑΚ με την επαρχιακή οδό Καρτερού – Επισκοπής. Ο κ. Βαρδάκης τόνισε την σημασία της ολοκλήρωσης του έργου για την ευρύτερη περιοχή του Καρτερού και της Επισκοπής και την αναβάθμιση της ασφαλούς μετακίνησης των κατοίκων. Για την αναβάθμιση του Α/Κ Καρτερού μέχρι σήμερα, έχει ολοκληρωθεί η μελέτη οδικών έργων και έχει ολοκληρωθεί η διαδικασίας έγκρισης απο την Επιτροπή Περιβάλλοντος Περιφέρειας Κρήτης. Ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι εντός των ημερών ολοκληρώνεται η διαδικασία έγκρισης σύμφωνης γνώμης της Διεύθυνσης Δασών Ηρακλείου η οποία απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων του έργου.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.