Συνάντηση του Σωκράτη Βαρδάκη με τον Διευθυντή του Περιφερειακού Ελεγκτικού Κέντρου Ασφάλισης

            Το νέο Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Ασφάλισης, που ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του, επισκέφθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

            Επιδίωξη της νέας υπηρεσίας του ΕΦΚΑ είναι η ενίσχυση των διαδικασιών ελέγχου για την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής, της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας και τη συμμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων με τις διατάξεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

            Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της νέας υπηρεσίας, ο κ. Βαρδάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Μανόλη Αραβιάκη, ενώ συνομίλησε με τα στελέχη που αναλαμβάνουν από σήμερα την στελέχωση του ελεγκτικού μηχανισμού.            

            Με αφορμή τη λειτουργία του ΠΕΚΑ και στην Κρήτη πλέον, ο κ. Βαρδάκης δήλωσε: «Μετά από 8,5 χρόνια υπολειτουργίας του ελεγκτικού μηχανισμού στην Κρήτη, η παρούσα Κυβέρνηση θεσμοθέτησε τη νέα αυτή υπηρεσία που σε συνδυασμό με το ΣΕΠΕ έρχεται να ενισχύσει τις διαδικασίες ελέγχου για την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής, της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας. Εύχομαι στο προσωπικό που αναλαμβάνει αυτό το δύσκολο έργο, καλή δύναμη.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.