Συνάντηση του Βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκη Σωκράτη με εκπροσώπους της Επαγγελματικής και Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ)

Τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πτυχιούχοι Μηχανικοί Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, αποτέλεσαν αντικείμενο συνάντησης του βουλευτή Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομαρχιακού Τμήματος Ηρακλείου της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρθηκε από τους εκπροσώπους των πτυχιούχων μηχανικών ΤΕΙ, ήδη από το 1983 με το Νόμο 1404 είχε θεσπιστεί η υποχρέωση της πολιτείας να ρυθμίσει τα επαγγελματικά δικαιώματά τους. Η άνω της 30ετίας όμως αδράνεια της πολιτείας έχει σήμερα εγκλωβίσει χιλιάδες επαγγελματίες, υποσκάπτει το μέλλον των Ανώτατων Τ.Ε.Ι. και επιτείνει την ανασφάλεια σε χιλιάδες φοιτητές και πτυχιούχους.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο βουλευτής εξέφρασε την πεποίθηση ότι όπως πολλά χρόνια προβλήματα και δυσλειτουργίες επιλύονται σήμερα από την Κυβέρνηση, το αρμόδιο Υπουργείο θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προωθηθεί στη Βουλή των Ελλήνων και να ολοκληρωθεί η επαγγελματική κατοχύρωση των πτυχιούχων Μηχανικών ΤΕΙ.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.