Συνάντηση του Βαρδάκη Σωκράτη στο Υπουργείο Υγείας με θέματα, την παράταση συμβάσεων του επικουρικού προσωπικού και τον διοικητικό διαχωρισμό των Νοσοκομείων Βενιζελείου και ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Συνάντηση είχαν την Πέμπτη (26/5/16) ο Βουλευτής Βαρδάκης Σωκράτης, ο Πρόεδρος Εργαζομένων Βενιζελείου Νοσοκομείου κ. Χονδροζουμάκης Γεώργιος, Εκπρόσωποι των εργαζομένων (επικουρικό προσωπικό) στα Νοσοκομεία Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη Παύλο.

Για το επικουρικό προσωπικό, ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι η πρόθεση του Υπουργείου είναι να παραταθούν οι συμβάσεις τους. Όσον αφορά στο δεύτερο θέμα που έθεσε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων, ο κ. Πολάκης δεσμεύτηκε ότι θα γίνει άμεσα ο διοικητικός διαχωρισμός των δύο Νοσοκομείων Βενιζελείου και ΠΑΓΝΗ.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας συμφώνησε τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση ώστε να συζητηθούν τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δυο Νοσοκομεία.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.