Συνάντηση του Βαρδάκη Σωκράτη με τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το ΕΣΤΕΠ

Με τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κύριο Πετρόπουλο και εκπροσώπους του Επαγγελματικού Σωματείου Τεχνιτών Εφαρμογής Πλακιδίων και Μαρμάρων (ΕΣΤΕΠ) συναντήθηκαν χθες, ημέρα Τρίτη ο Βαρδάκης Σωκράτης, οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χανίων, κα Βαγιωνάκη Ευαγγελία, κ. Μπαλωμενάκης Αντώνιος, καθώς και ο συνεργάτης του Κεγκέρογλου Βασίλειου, Βουλευτή Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ν. Ηρακλείου.

Η συζήτηση υπήρξε εποικοδομητική και οι συμμετέχοντες επικεντρώθηκαν στα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο του Τεχνιτών Εφαρμογής Πλακιδίων και Μαρμάρων. Οι εκπρόσωποι των ΕΣΤΕΠ έθεσαν υπό συζήτηση την ανταποδοτικότητα των ενσήμων ως προς την σύνταξη καθώς και την ενεργοποίηση των υπεραγνώστων ενσήμων. Επιπλέον ζήτησαν από τον Υπουργό να προβεί σε ενέργειες ώστε να περιοριστεί η παράνομη εργασία και να προβλεφθεί η ποινική δίωξη αυτής από κρατική υπηρεσία σε συνεργασία πάντα με τα κατά τόπους σωματεία.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα δώσει άμεσα λύση στα θέματα που αφορούν τον κλάδο των Τεχνιτών Εφαρμογής Πλακιδίων και Μαρμάρων και άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.