Συνάντηση Σ. Βαρδάκη με τους υπαλλήλους Ο.Λ.Η. και τα Σωματεία Λιμενεργατών και Λεμβούχων

Συνάντηση Σ. Βαρδάκη με τους υπαλλήλους Ο.Λ.Η. και τα Σωματεία Λιμενεργατών και Λεμβούχων

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού Λιμένα Ηρακλείου, μεταξύ του Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, εκπροσώπων των εργαζομένων του Ο.Λ.Η. και των Σωματείων Λιμενεργατών και Λεμβούχων.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Βαρδάκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Λιμάνι Ηρακλείου και την προσπάθεια που γίνεται ώστε να εξαλειφθούν τα όποια προβλήματα εμποδίζουν την αύξηση διακίνησης επιπλέον εμπορευμάτων και την αύξηση εσόδων.

Μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν στον κ. Βαρδάκη είναι, η χρηματοδότηση για την συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και η ανακοίνωση του διαγωνισμού πρόσληψης μόνιμων υπαλλήλων για την κάλυψη των οργανικών θέσεων, μετά και την έγκριση που έχει πάρει το Δ.Σ. του Ο.Λ.Η. για την προκήρυξή τους. Τέλος, τέθηκε από τους Λιμενεργάτες το αίτημα για ενσωμάτωσή τους στο οργανόγραμμα του Οργανισμού.

Ο κ. Βαρδάκης ζήτησε από την πλευρά του, να υποβληθεί υπόμνημα προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλό του Ο.Λ.Η. κο Φιλιππή, εκ μέρους των τριών σωματείων των εργαζομένων, ώστε να προγραμματιστεί εκ νέου συνάντηση και των τριών πλευρών, ώστε στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας και με το Υπουργείο Ναυτιλίας, να αντιμετωπιστούν άμεσα τα ζητήματα που υπάρχουν.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.