Συνάντηση Σ. Βαρδάκη με τον Πρόεδρο – Δ/ντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. και με τον Αντιπρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ A.E.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε., κ. Παναγιωτάκη Μανώλη, καθώς και με τον Αντιπρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ A.E., κ. Σπίγκο Χρήστο, είχε την Τετάρτη 29 Απριλίου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου Βαρδάκης Σωκράτης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο κ. Βρέντζος Γιάννης, Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ/ΚΗΕ.

Υπό συζήτηση τέθηκαν φλέγοντα θέματα, τα οποία επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης ηλεκτρισμού στο νομό Ηρακλείου. Ειδικότερα ο κ. Βαρδάκης έθεσε το θέμα του προγράμματος αγροτικού εξηλεκτρισμού, την ασφάλεια των εργαζομένων, την έλλειψη και την προμήθεια άμεσα υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την κάλυψη άμεσων αναγκών, τα ομαδικά και ατομικά μέσα προστασίας.

Στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα της λειτουργίας της υγειονομικής επιτροπής έρευνας και διεκπεραίωσης εργατικών ατυχημάτων, η οποία εδώ και 4 έτη είναι ανενεργή δημιουργώντας τεράστια προβλήματα.

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ A.E., κ. Σπίγκο Χρήστο
Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ A.E., κ. Σπίγκο Χρήστο
Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε., κ. Παναγιωτάκη Μανώλη
Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε., κ. Παναγιωτάκη Μανώλη

Επιπλέον τέθηκε το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού, το οποίο αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που στη Κρήτη ξεκινάει η τουριστική περίοδος και αναμένεται να φιλοξενηθούν εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.