Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου του Δήμου Ηρακλείου, κ. Γιώργο Σισαμάκη

Συνάντηση Σωκράτη Βαρδάκη τους με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου του Δήμου Ηρακλείου, κ. Γιώργο Σισαμάκη

Ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αντιδημαρχίας Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου του Δήμου Ηρακλείου, απασχόλησαν κατά την συνάντησή τους, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Σισαμάκη και τον Σωκράτη Βαρδάκη.

Ο κ. Σισαμάκης ενημέρωσε τον βουλευτή για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την μετεγκατάσταση της Λαϊκής Αγοράς Αλικαρνασσού, καθώς προχωράει o σχετικός διαγωνισμός.

Από την πλευρά του ο Σωκράτη Βαρδάκη ενημέρωσε τον Αντιδήμαρχο για την απόφαση της προηγούμενης Κυβέρνησης να συνδράμει τον Δήμο Ηρακλείου, επιτρέποντας τη λειτουργία της λαϊκής στο συγκεκριμένο ακίνητο, το οποίο συνορεύει με τις φυλακές Αλικαρνασσού, ώστε να βρισκόμαστε σήμερα ένα βήμα πριν την μετεγκατάσταση.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα σχετικά με τον πρωτογενή τομέα και την επιχειρηματικότητα, καθώς έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα λόγω πανδημίας και απαιτείται στήριξη της οικονομίας. Επίσης ο κ. Σισαμάκης ενημέρωσε τον Σωκράτη Βαρδάκη για το αναπτυξιακό σχεδιασμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, το οποίο θα κατατεθεί σε διαβούλευση το επόμενο διάστημα.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δήμου προς την κατεύθυνση βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.