Συνάντηση Σωκράτη Βαρδάκη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου και τους εκπροσώπους των παραγωγών αποσταγματοποιών

Σε συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον υπουργό κ. Αποστόλου, τον κ. Μαντούβαλο από το Υπουργείο Οικονομικών και τους εκπροσώπους των παραγωγών αποσταγματοποιών του Ν. Ηρακλείου συμμετείχε σήμερα Τετάρτη 21/9/2016 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου Βαρδάκης Σωκράτης.

Οι παρευρισκόμενοι στη συνάντηση, συζήτησαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των αποσταγματοποιών παραγωγών λόγω και επικείμενου νομοσχεδίου. Οι αρμόδιοι υπουργοί δεσμεύτηκαν ότι φέτος θα ισχύσει το ίδιο καθεστώς και ζήτησαν από τους παραγωγούς να καταθέσουν προτάσεις για να συμπεριληφθούν στο νέο νομοσχέδιο.

Ο κύριος Βαρδάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι αποσταγματοποιοί της Κρήτης είναι μικροί παραγωγοί μεροκαματιάρηδες που προσπαθούν σε δύσκολες συνθήκες να επιβιώσουν. Πρέπει λοιπόν το επόμενο διάστημα, μέσα από ένα γόνιμο διάλογο να βρεθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν για να μπορούν να παράγουν και να ζουν με αξιοπρέπεια. Τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε χρόνια ζητήματα που απαξίωσαν τον πρωτογενή τομέα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Οφείλουμε σήμερα να πράξουμε τα δέοντα για την παραγωγική ανασυγκρότηση»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.