Συνάντηση Σωκράτη Βαρδάκη με τον σύλλογο εργαζομένων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης

Ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, είχε συνάντηση με τον σύλλογο εργαζομένων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης, όπου τέθηκαν θέματα προσωπικού αλλά και λειτουργίας Υποκαταστημάτων ΙΚΑ.

Το θέμα της έλλειψης προσωπικού και της άμεσης ενίσχυσης των Υποκαταστημάτων αποτελεί ύψιστης σημασίας για τον Σύλλογο των Εργαζομένων, καθώς οι εργαζόμενοι σε όλα τα Υποκαταστήματα εργάζονται σε καθεστώς απόλυτης πίεσης, ενώ ο κος Βαρδάκης, τόνισε ότι η ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό, θα συμβάλει και στην ενίσχυση του ελεγκτικού μηχανισμού ο οποίος έχει απαξιωθεί από το 2010.

Επιπλέον, η παρούσα λειτουργία των υποστελεχωμένων Υποκαταστημάτων, στέκεται τροχοπέδη στην εξυπηρέτηση του πολίτη, σε όποιο μέρος του Νομού και αν βρίσκεται. Ο κος Βαρδάκης ενημέρωσε τον Σύλλογο, ότι «οι αλλαγές που επίκεινται να πραγματοποιηθούν με την λειτουργία του νέου Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, θα είναι προς την κατεύθυνση εξορθολογισμού λειτουργίας των Υποκαταστημάτων, με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη».

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.