Συνάντηση με εκπροσώπους της ΔΕΥΑΗ
Συνάντηση με εκπροσώπους της ΔΕΥΑΗ

Συνάντηση Σωκράτη Βαρδάκη με τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου

Για την έλλειψη προσωπικού και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζομένων για την εξυπηρέτηση των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών των Δημοτών, ενημερώθηκε από μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου, ο Σωκράτης Βαρδάκης, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησής τους.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Μανόλης Σκεπασιανός, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στην Ομοσπονδία, κ. Γιώργος Λιοντάκης και ο κ. Γιάννης Λιναρίτης, μέλος του Δ.Σ., και εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Η..Ο Σωκράτης Βαρδάκης ενημερώθηκε για τη δυνατότητα υπαγωγής της Δ.Ε.Υ.Α.Η. στα μέτρα στήριξης για τις πληττόμενες επιχειρήσεις, ως Ν.Π.Ι.Δ., το οποίο και θα έδινε μια οικονομική ανάσα στη δημοτική επιχείρηση, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικώς δεν έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα.

Σε ότι αφορά τις ελλείψεις σε προσωπικό, υπάρχει δέσμευση από τον Υπουργό Εσωτερικών για πρόσληψη προσωπικού μέσω κάποιας επόμενης προκήρυξης Α.Σ.Ε.Π., καθώς η απόλυση των 11 συμβασιούχων πρόσφατα, αλλά και οι επικείμενες συνταξιοδοτήσεις του προσωπικού που υπηρετεί σήμερα, δημιουργούν μεγάλο έλλειμα για την αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών της Επιχείρησης. Από την πλευρά του ο Σωκράτης Βαρδάκης δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί στενά το θέμα και θα πιέσει με κάθε πρόσφορο τρόπο για την άμεση στελέχωση με προσωπικό.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.